menu_head_1_off.gif menu_head_16_off.gif menu_head_17_off.gif menu_head_18_off.gif menu_head_19_off.gif menu_head_20_off.gif menu_head_22_off.gif menu_head_23_off.gif
kop_20.jpg

Zomerstop - woensdag door
08 juli 2015
Vanaf woensdag 8 juli zijn er geen trainingen meer op de vrijdag.

Er wordt wel elke woens... Lees verder

Wedstrijdschema - 6 juni - U10-U13-U16
04 juni 2015

U16:

07.45 aanwezig, 8.00 start warming up bij Survivors in trainings gear (sport s... Lees verder

Survivors mee met Friday Night Skate - 5 juni - geen training
04 juni 2015
Vrijdag 5 juni is de 500ste Friday night skate. Omdat er grote interesse naar is vanuit de u19 en en... Lees verder

Competitie zomer 2015
10 mei 2015
Wedstrijdschema - Zomer 2015

1e Divisie

17-mei - Culemborg
31-mei - Amste... Lees verder

Bartek Meister in Duitsland met goal in finale
04 april 2015
Bartek Meister in Duitsland met goal in finale


Onze eigen oud-speler Lees verder


Archief

leeg.gif Jeugd 2 weerstaat regen
11 februari 2007
Zondag 11 februari 2007 gaat de boeken in als een herfstdag met veel regen, alleen in de winter. De zware regen belette de teams van de Survivors, Weert en Boxtel niet het spelen van hun wedstrijden voor de competitie. De coach en een aantal ouders van de Survivors waren al vroeg in de weer om de baan schoon en zoveel mogelijk watervrij te maken zodat er gespeeld zou kunnen worden.

Om tien uur in de ochtend was de kantine van de club al bommetje vol. De koppen koffie en thee waren bijna niet aan te slepen. De hele dag hebben de kantine medewerkers top gedraaid om alles in goede banen te kunnen leiden. Hiervoor hulde.

Om half elf begon de eerste wedstrijd na een uitvoerige controle van alle teams door de scheidsrechters. De Survivors speelden tegen het sterke Weert. Dit team stond tweede in de competitie. De thuis wedstrijd van Weert werd vorig jaar door Weert met 8-0 gewonnen. Het jeugd 2 team uit Amsterdam was er dan ook op gebrand om een beter resultaat neer te zetten.. De eerste tien minuten gingen gelijk op. Er was zelf een klein overwicht voor de Amsterdammers. De Survivors kwamen dan ook op voorsprong (1-0). Weert liet het er niet bij zitten en maakte het de Survivors door goed samenspel moeilijk. Al snel werd de 1-1 gescoord. Mede door het meer fysieke spel van Weert kantelde de wedstrijd. De scheidsrechters kwamen bijna ogen te kort, maar wisten de wedstrijd in de hand te houden. Wat wel duidelijk werd dat spelers, begeleiding van de teams, officials en publiek nauwelijks kennis hadden van de spelregels en van de straffen die door de scheidsrechters gegeven werden. Later bleek dat de teams al meer dan een jaar wachten op cursussen op dit gebied. Deze zouden zijn beloofd door de Bond. Na de 1-1 werd het moeilijk voor de Survivors. Het samenspel werd rommelig en er werd niet goed meer in positie gespeeld. Weert kreeg een groot aantal scoringsmogelijkheden, echter door goed keeperswerk bleef het nog lang 1-1. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd verslapte de concentratie. Mede door een zware overtreding op een van de spelers van de Survivors won het team uit Weert de wedstrijd met 1-4. De Survivors verloren wel, maar er was een duidelijk vooruitgang te zien ten opzichte van de eerdere wedstrijd tegen Weert.

De tweede wedstrijd moest tegen het team uit Boxtel worden gespeeld. Dit team was naar Amsterdam gekomen met het idee dit potje wel even te kunnen winnen. In de gelijkopgaande wedstrijd, met kansen over en weer voor bij beide doelen, had het team van de Survivors het beste van het spel. Met de uiteindelijke 1-1 deed het team zich zelf eigenlijk te kort. Al met al was iedereen na afloop van de wedstrijd zeer tevreden. Eerder in het jaar hadden de Survivors nog verloren van Boxtel.

Ondanks het slechte weer was het een mooie competitiedag. Veel dank gaat dan ook uit naar de mensen achter de bar, officials, scheidsrechters en niet te vergeten de ouders die hebben geholpen met het opbouwen en afbreken.

?