menu_head_1_off.gif menu_head_16_off.gif menu_head_17_off.gif menu_head_18_off.gif menu_head_19_off.gif menu_head_20_off.gif menu_head_22_off.gif menu_head_23_off.gif
kop_20.jpg

Zomerstop - woensdag door
08 juli 2015
Vanaf woensdag 8 juli zijn er geen trainingen meer op de vrijdag.

Er wordt wel elke woens... Lees verder

Wedstrijdschema - 6 juni - U10-U13-U16
04 juni 2015

U16:

07.45 aanwezig, 8.00 start warming up bij Survivors in trainings gear (sport s... Lees verder

Survivors mee met Friday Night Skate - 5 juni - geen training
04 juni 2015
Vrijdag 5 juni is de 500ste Friday night skate. Omdat er grote interesse naar is vanuit de u19 en en... Lees verder

Competitie zomer 2015
10 mei 2015
Wedstrijdschema - Zomer 2015

1e Divisie

17-mei - Culemborg
31-mei - Amste... Lees verder

Bartek Meister in Duitsland met goal in finale
04 april 2015
Bartek Meister in Duitsland met goal in finale


Onze eigen oud-speler Lees verder


Archief

leeg.gif Jeugd 3 boekt dubbele winst
16 december 2006
Na een vlotte autorit in de mooie gehuurde bus, onderweg nog een uitgeslapen Dean opgepikt, kwamen we aan in een koud Den Bosch. Even zoeken naar een kleedkamer in het grote sportcentrum Maaspoort. Iedereen present en de eerste wedstrijd tegen de Thunder Lizzards uit Rotterdam kan beginnen. Al na 5 minuten kan Boris de score openen. De tweede treffer valt snel daarna: Thimo tikt een goede voorzet binnen. Het team weet de voorsprong goed vast te houden vooral door prima verdedigen van Inoa en Joey. 2-0 eindstand.

Na de wedstrijd snel even opwarmen in het Sportcentrum (niet met skates de kantine in ......). In de tweede wedstrijd tegen de Tilburgse Condors waren wij weer de sterkste maar dat bleek pas in de 2e periode. We moesten gaan rusten met een 1-0 achterstand. Wat de coach in de kleedkamer heeft gezegd of gedaan zal altijd een raadsel blijven maar het heeft gewerkt! In de 2e periode gingen Milo en Joey als een trein: snel, goede acties en goed verdedigen. Boris scoort in de 2e minuut de gelijkmaker, z'n tweede goal vandaag! Meteen daarna scoorde Milo de winnende goal, fantastisch!

Iedereen heeft enorm z'n best gedaan, ook Booy, Dean met z'n zere schouder van het worstelen met een flink formaat kast, Enzo als betrouwbare sluitpost en natuurlijk Roell die voor het eerst mee deed.

Een blij team ging daarna opweg naar Amsterdam waar we nog net de wedstrijd van Jeugd 1 tegen Rotterdam konden zien. Ook gewonnen. Wat een dag voor de Survivors!

Spelers: Enzo, Dean, Booy, Thimo, Milo, Joey, Inoa, Roell en Boris.
Coach: Davis; Teamleidster en verslaggeefster: Eveline


?