menu_head_1_off.gif menu_head_16_off.gif menu_head_17_off.gif menu_head_18_off.gif menu_head_19_off.gif menu_head_20_off.gif menu_head_22_off.gif menu_head_23_off.gif
kop_20.jpg

Zomerstop - woensdag door
08 juli 2015
Vanaf woensdag 8 juli zijn er geen trainingen meer op de vrijdag.

Er wordt wel elke woens... Lees verder

Wedstrijdschema - 6 juni - U10-U13-U16
04 juni 2015

U16:

07.45 aanwezig, 8.00 start warming up bij Survivors in trainings gear (sport s... Lees verder

Survivors mee met Friday Night Skate - 5 juni - geen training
04 juni 2015
Vrijdag 5 juni is de 500ste Friday night skate. Omdat er grote interesse naar is vanuit de u19 en en... Lees verder

Competitie zomer 2015
10 mei 2015
Wedstrijdschema - Zomer 2015

1e Divisie

17-mei - Culemborg
31-mei - Amste... Lees verder

Bartek Meister in Duitsland met goal in finale
04 april 2015
Bartek Meister in Duitsland met goal in finale


Onze eigen oud-speler Lees verder


Archief

leeg.gif Winst voor Jeugd 2 en 3!
30 januari 2006
Dat de teams van de Survivors een leuk balletje konden slaan wisten we al. Echter wat er nu aan de hand is, is boven een ieders verwachting.

Jeugd 3 heeft afgelopen zondag zeer goed gespeeld en gewonnen van Tilburg. De uitslag was 10-2 voor onze boys. Het team heeft in de competitie eerder twee keer nipt verloren van de koploper Boxtel. Vandaag 29 januari waren de rollen omgedraaid en won ons team met 5-3. Een mooi resultaat!

Jeugd 2 zou het zwaar krijgen op dezelfde dag in Den Bosch. Eerst moest er tegen Tilburg gespeeld worden. Dit team heeft al eerder van Amsterdam verloren en was er gebrand op om iets te laten zien. Dit deden ze echter niet altijd met sportieve middelen. Trippings en andere overtredingen achter de rug van de scheidrechters waren aan de orde van de dag. De overtredingen werden niet gezien en niet bestraft. Hierdoor was ons team eerst behoorlijk van slag en konden ze hun aanvallende spelletje niet spelen. Toch kwamen we vrij snel op voorsprong. De wedstrijd verliep rommelig en het samenspel kwam niet uit de verf. Ondanks dit werd de tweede periode de winst veilig gesteld 3-2. Een wedstrijd om snel te vergeten.

De tweede wedstrijd moest tegen het sterke Den Bosch gespeeld worden. Tijdens de zomercompetitie werd er nog dik van dit team verloren. Daarna is er een stijgende lijn in het spel van de Survivors gekomen. De eerste wedstrijd voor de wintercompetitie werd er gelijk tegen Den Bosch gespeeld. Amsterdam stond voor aanvang van de wedstrijd gedeeld tweede met Den Bosch/ De Snails uit Rotterdam stonden eerste. Het was dus er op of er onder voor Jeugd 2. Bij het inrijden was het goed voelbaar dat er spanning op de wedstrijd stond. Jeffrey had tijdens de vorige wedstrijd tegen Tilburg een blessure opgelopen. Hierdoor leek het of hij niet zou kunnen spelen. Echter hij en de jongens waren er extra op gebrand om een goed resultaat neer te zetten en Jeffrey wilde spelen. Vanaf het eerste moment dat de scheidrechter de bal voor de face-off in gooide werd Den Bosch direct onder druk gezet. Den Bosch werd geen tijd gegund om een goede opbouw vanachter uit te maken. Door goed aanvalsspel en veel inzet werd het snel 1-0 voor ons team. Daarna volgde er nog een aantal kansen. Na ongeveer 10 minuten maakte Den Bosch gelijk 1-1. Echter veel kansen kregen ze verder niet.

In de tweede periode kwam ons jeugd 2 team op voorsprong. In een zeer spannende eind fase hielden we Den Bosch achter ons en bleef het 2-1. Ook dit is een fantastisch resultaat. Hierdoor staat jeugd 2 een punt los van Den Bosch en pakt de tweede plek.

?