menu_head_1_off.gif menu_head_16_off.gif menu_head_17_off.gif menu_head_18_off.gif menu_head_19_off.gif menu_head_20_off.gif menu_head_22_off.gif menu_head_23_off.gif
kop_20.jpg

Zomerstop - woensdag door
08 juli 2015
Vanaf woensdag 8 juli zijn er geen trainingen meer op de vrijdag.

Er wordt wel elke woens... Lees verder

Wedstrijdschema - 6 juni - U10-U13-U16
04 juni 2015

U16:

07.45 aanwezig, 8.00 start warming up bij Survivors in trainings gear (sport s... Lees verder

Survivors mee met Friday Night Skate - 5 juni - geen training
04 juni 2015
Vrijdag 5 juni is de 500ste Friday night skate. Omdat er grote interesse naar is vanuit de u19 en en... Lees verder

Competitie zomer 2015
10 mei 2015
Wedstrijdschema - Zomer 2015

1e Divisie

17-mei - Culemborg
31-mei - Amste... Lees verder

Bartek Meister in Duitsland met goal in finale
04 april 2015
Bartek Meister in Duitsland met goal in finale


Onze eigen oud-speler Lees verder


Archief

leeg.gif Bouw Clubhuis
1 april 2005
Update 31 maart 2005

Het Wortel onderzoek heeft inderdaad wortels gevonden. Het stadsdeel gaat nu drie alternatieven onderzoeken: Aanbouw de andere kant op (richting noorden / school), aanbouw haaks op het bestaande gebouw leidend tot een L-vorm en bouw op een andere plek op het plein. Welke variant er ook gekozen wordt, de bouw begint op z'n vroegst pas eind 2005.

Voor het bestuur is het niet aanvaardbaar dat de huidige situatie van de club in twee kleine cabins nog veel langer duurt. We hebben bij het stadsdeel gevraag om uitbreiding / vergroting van de cabins op korte termijn.

-------------------------- 15 maart 2005
Zoals jullie gezien hebben is er nog niets zichtbaar van ons nieuwe clubhuis met kleedkamers en kantine. Dit zou deze winter, na een grondige verbouwing, komen op de plek van de huidige Triaz kantine en Triaz zou nieuwbouw krijgen via een uitbreiding aan de zuidzijde (richting speeltuintje).

Dit zou eerst van start gaan meteen na het seizoen van Triaz (oktober), daarna meteen na de aanbesteding in begin november en tot slot na de wintervakantie. De bedoeling was steeds dat beide clubs het zomerseizoen konden starten in de nieuwe ruimtes.

Kort geleden heeft het stadsdeel ons echter ge?nformeerd dat de bouw voorlopig stil ligt. De reden: boomwortels van de hoge populieren aan de westzijde van het plein kunnen mogelijk beschadigd raken door de heiwerkzaamheden voor het nieuwe gebouw!

Wij zijn verbijsterd dat dit probleem pas nu boven tafel komt terwijl de plannen er al zo lang liggen en de bomen ook niet gisteren gepland zijn.

Op 22 maart volgt er een bodemonderzoek naar de loop van de wortels en wordt een beslissing genomen of de bouw eventueel (later) toch door kan gaan.

Voor het bestuur van de Survivors is het niet aanvaardbaar dat de huidige situatie met de twee noodcabines nog veel langer voortduurt. We overleggen met het stadsdeel hoe dit probleem zo spoedig mogelijk kan worden opgelost.

Als er nieuws is wordt dat meteen hier bekend gemaakt.

Het bestuur van de Survivors.

?