menu_head_1_off.gif menu_head_16_off.gif menu_head_17_off.gif menu_head_18_off.gif menu_head_19_off.gif menu_head_20_off.gif menu_head_22_off.gif menu_head_23_off.gif
kop_20.jpg

Zomerstop - woensdag door
08 juli 2015
Vanaf woensdag 8 juli zijn er geen trainingen meer op de vrijdag.

Er wordt wel elke woens... Lees verder

Wedstrijdschema - 6 juni - U10-U13-U16
04 juni 2015

U16:

07.45 aanwezig, 8.00 start warming up bij Survivors in trainings gear (sport s... Lees verder

Survivors mee met Friday Night Skate - 5 juni - geen training
04 juni 2015
Vrijdag 5 juni is de 500ste Friday night skate. Omdat er grote interesse naar is vanuit de u19 en en... Lees verder

Competitie zomer 2015
10 mei 2015
Wedstrijdschema - Zomer 2015

1e Divisie

17-mei - Culemborg
31-mei - Amste... Lees verder

Bartek Meister in Duitsland met goal in finale
04 april 2015
Bartek Meister in Duitsland met goal in finale


Onze eigen oud-speler Lees verder


Archief

leeg.gif Baan afgekeurd - Geen trainingen en wedstrijden!
14 december 2004
Update di 14 dec.: Er is nog steeds geen planning bekend van de reparaties. Omdat het zo niet langer kan duren hebben we voorgesteld wel weer op de baan te gaan trainen maar dan aangepast: zonder fysiek contact zodat problemen aan de boarding, deurtjes en het hek geen gevaar meer kunnen opleveren. Morgen (wo 15 dec) wordt er binnen het stadsdeel over dit voorstel vergaderd. We hopen zo snel mogelijk de trainingen weer te laten starten.

Update vrij 10 dec.: Er is voor het stadsdeel een inspectie gedaan van de baan door een bureau. Hierover is een rapport gemaakt waarover het stadsdeel vandaag (vrijdag 10 dec) vergadert. Daarna wordt meer bekend over de reparaties en de termijn waarop die worden uitgevoerd.

Deze trage gang van zaken is uitermate onbevredigend. Wij hebben inzicht gevraagd in dit rapport en zullen jullie hierover informeren zodra we meer weten.

De trainingen en wedstrijden op de baan gaan dus voorlopig niet door. We willen op korte termijn alternatieve trainingen gaan organiseren. Houdt a.j.b. de site in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Helaas is dit alles wat ons op dit moment bekend is.

Het bestuur van de Survivors.

24-nov: Zoals jullie weten zijn er al langere tijd problemen met de buitenbaan (deurtjes, boarding en het hek achter de doelen (hekwerk aan de buiten ipv binnenzijde).

Met het oog op de veiligheid heeft het stadsdeel nu besloten vanaf heden (wo 24 nov.) geen inlinehockey meer toe te staan op onze baan. Er zijn er dus voorlopig trainingen meer (wo en vrij) en geen wedstrijden.

Er komt op korte termijn een inspectie van de baan en hierna volgen herstelwerkzaamheden. Wanneer dit precies gebeurt is niet bekend.

Houdt deze site in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

We betreuren deze situatie ten zeerste en hopen dat het snel is opgelost.

Het bestuur van de Survivors.

?